DOMOV SALON BLED NOVICE O PODJETJU KONTAKT POVEZAVE REFERENCE PARTNER
SLO | AT

■  TENDE STOBAG
■  ZASENČITVENA JADRA
■  VRTNE ZGUBANKE STOBAG
   ■  GUBANO SENČILO MELANO TP7010
   ■  VRTNA PROSTOSTOJEČE GUBANO SENČILO MELANO TP7000
■  SENČILA ZA ZIMSKE VRTOVE
■  ZUNANJE ŽALUZIJE
■  NOTRANJE ŽALUZIJE
■  NOTRANJE LESENE ŽALUZIJE
■  PLISE SENČILA
■  PANELNE ZAVESE
■  LAMELNE ZAVESE
■  NOTRANJI ROLOJI
■  ZUNANJI ROLOJI
■  KOMARNIKI
■  ROLETE
■  TENDE STANDARD
■  BIOKLIMATSKE PERGOLE

KONTAKT
Senčila Bled d.o.o.
Pot na lisice 11, 4260 Bled
Telefon: 04/575-23-00
Fax: 04/576-59-01


E-OBVESTILA
Naročite se na brezplačna obvestila o novostih in akcijah. Vpišite svoj e-naslov in kliknite pošlji. Obvestila boste prejemali 1 krat mesečno.


prijava 
odjava 

Varovanje osebnih podatkov

NAVODILA ZA IZMERO

VRTNE ZGUBANKE STOBAG

VRTNO  GUBANO SENČILO STOBAG

So v zadnjih letih zelo popularna rešitev za samostojno senčenje fiksnih vrtnih konstrukcij in pergol.
Vrtno gubano senčilo vam lahko dobavimo v številnih različnih izvedbah, od najenostavnejših ročnih gubanih senčil, pa do najzahtevnejših električno gnanih sistemov, ki senčijo velike terase restavracij in drugih javnih prostorov. Omenjeni samostoječi sistemi so navadno opremljeni s popolnoma vodotesno PVC tkanino, ki je obenem idealno senčilo v sončnih in vročih, ter učinkovita streha v deževnih dneh.  Gubana senčila so standardno opremljena tudi s sistemom za avtomatski odtok meteorne vode.
Pri enostavnejših ročnih izvedbah je vodoodporna navadno perforirana in UV stabilna tkanina  vpeta v par aluminijastih vodil ali pa teče po močno napetih jeklenih pletenicah. Upravljanje omenjenega ročnega sistema je zelo enostavno, končni profil pri gubanem senčilu enostavno s posebno komandno palico potisnemo v želeni  končni položaj. S tem sistem senči celotno površino, tkanina pa je napeta med prečnimi aluminijastimi profili.  Ko je sistem zložen  ozirom odstrt, gube tkanine v elegantnih valovih visijo med profili.

Vse sisteme, enostavnejše ročne in večje ter tehnološko bolj dovršene sisteme lahko uporabljamo za senčenje strešnih konstrukcij, kot samostoječe sisteme s stebri ali kot strešna senčila nameščena pod steklenimi strehami.


 

copyright: Senčila Bled d.o.o., 2010 webmaster