DOMOV SALON BLED NOVICE O PODJETJU KONTAKT POVEZAVE REFERENCE PARTNER
SLO | AT

■  TENDE STOBAG
■  ZASENČITVENA JADRA
■  VRTNE ZGUBANKE STOBAG
■  SENČILA ZA ZIMSKE VRTOVE
■  ZUNANJE ŽALUZIJE
■  NOTRANJE ŽALUZIJE
■  NOTRANJE LESENE ŽALUZIJE
■  PLISE SENČILA
■  PANELNE ZAVESE
■  LAMELNE ZAVESE
■  NOTRANJI ROLOJI
■  ZUNANJI ROLOJI
■  KOMARNIKI
■  ROLETE
■  TENDE STANDARD
■  BIOKLIMATSKE PERGOLE

KONTAKT
Senčila Bled d.o.o.
Pot na lisice 11, 4260 Bled
Telefon: 04/575-23-00
Fax: 04/576-59-01


E-OBVESTILA
Naročite se na brezplačna obvestila o novostih in akcijah. Vpišite svoj e-naslov in kliknite pošlji. Obvestila boste prejemali 1 krat mesečno.


prijava 
odjava 

Varovanje osebnih podatkov

NAVODILA ZA IZMERO

KOMARNIKI


KOMARNIKI

S komarnikom na oknu ali vratih boste varni pred vsemi vrstami mrčesa in insekti podnevi in ponoči. Rešitev je trajna, ne potrebuje vzdrževanja in kar je pomembno tudi okolju prijazna.

Komarniki so izdelani iz ekstrudiranega aluminija, zato ne rjavijo, ne zbledijo in so na voljo v pestri barvni kolekciji. Ker so prašno barvani nikoli ne potrebujejo ponovnega barvanja. Mrežica je izdelana iz kakovostnih steklenih vlaken, ki zagotavljajo, da je mrežica stabilna, optimalno napeta in odporna na vremenske vplive.

Rolo komarnik je idealna rešitev za okna, kjer je potrebno posegati ven (npr. za zalivanje rož). Ko komarnik dvignete se podobno kot roleta navije v omarico. Z našimi komarniki se boste lahko v svojem domu udobno sprostili ne da bi vas motili komarji, muhe in drug mrčes. Nudimo vam rešitev, ki zagotavlja 100% zaščito.

Vodila in omarica iz  ekstrudiranega aluminija zagotavljajo trajnost vaše naložbe, obenem pa jih je mogoče obarvati v kateremkoli tonu iz RAL lestvice.

Mrežica komarnika je izdelana iz posebnih steklenih vlaken, ki zagotavljajo, da je mrežica stabilna, optimalno napeta in odporna na vremenske vplive, na voljo pa je več vrst materialov za mrežico.

Rolo komarnik omogoča vertikalno in horizontalno odpiranje.
Drsni komarniki so idelana zaščita pred mrčesom za prehode na balkon ali teraso. Izdelani so točno po meri in vam tako zagotavljajo 100% zaščito. Upravljanje je preprosto, saj se komarnik zapelje po drsnih vodilih, ko ga odrinete vstran. Odpiranje in zapiranje je možno z notranje in zunanje strani.
Drsni komarnik se lahko vgradi na vse vrste vrat. Drsni komarnik je na voljo z enojnim ali dvojnim drsnim delom.

Okvir in drsna vodila komarnika so izdelani iz visokokakovostnega ekstrudiranega aluminija. Ta zagotavlja dolgo življenjsko dobo, saj je odporen proti koroziji in se ne krivi. Vsi alu deli so prašno barvani z debeloslojnim barvnim nanosom v poljubnem odtenku.


Komarniki
        
copyright: Senčila Bled d.o.o., 2010 webmaster